Culligan Hellas

20 Ιούλ, 2017
Greek (Ελληνικά)English (United Kingdom)Bulgarian (Български)Arabic (العربية الموحدة)

 Τρόφιμα και Ποτά

Ένα πολύ μεγάλος τομέας με υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα του νερού. Για τα γαλακτοκομικά προϊόντα όπως το γάλα, το γιαούρτι και το τυρί είναι απαραίτητη  η χαμηλή αγωγιμότητα του νερού για την παραγωγή ατμού, οι συμπυκνωτές εξάτμισης, καθαρισμού γραμμή εμφιάλωσης, CIP. Για τα κονσερβοποιημένα προϊόντα απαιτείται υψηλή ποιότητα των υδάτων κυρίως ως συστατικό του τελικού προϊόντος, καθώς και για την παραγωγή ατμού. Για τη ζυθοποιεία, τα αναψυκτικά και τους χυμούς φρούτων νερό με μέτριο pH, σκληρότητα, αγωγιμότητα και ελεγχόμενη αλκαλικότητα είναι απαραίτητη ως ένα σημαντικό συστατικό του τελικού προϊόντος.



Foods & Beverages


Αντίστροφη ΌσμωσηReverse Osmosis

περισσότερα

UltrafiltrationΥπερδιήθηση

περισσότερα

ElectrodeionizationΗλεκτροαπιονισμός

περισσότερα

FiltrationΦίλτρανση

περισσότερα

SofteningΑποσκλήρυνση

περισσότερα

DeionizationΑπιονισμός

περισσότερα


Κάλλιγκαν Τομείς Τρόφιμα και Ποτά